Co nabízí SDK Systeme?

11.07.2009 09:57

Naší hlavní specializací jsou montáže a rekonstrukce půdních vestaveb a mezonetových bytů, veškeré interiérové úpravy a dispoziční změny interiéru. Můžeme také nabídnout kompletní rekonstrukci jakéhokoli interiéru na klíč. Spolupracujeme s prověřenými řemeslníky dodávající ostatní služby v oboru stavebnictví a také dodavateli kancelářského nábytku při jeho instalaci a montáži. Tedy nejen sádrokarton/SDK je naší doménou.

Naše začátky se datují od roku 1998, kdy jsme se zabývali montážemi větraných fasád rodinných domů systémem Vinyl Siding, tou dobou jsme získavali i cenné zkušenosti v oblasti SDK konstrukcí.  Suchou výstavbou interiérů se profesionálně zabýváme od roku 2001. Pracujeme se systémy KNAUF,  Siniat (Lafarge Gips), RIGIPS a systémy dalších dodavatelů z oblasti sádrokartonových konstrukcí (SDK).

 Náš základní tým se skládá ze zkušených řemeslníků proškolených u společnosti Lafarge v Německu.

 Dle dané poptávky zajistíme kompletní přípravu celého projektu od návrhu po stavební materiál a také ostatní řemeslné profese. Vše dle vašich představ. Čím delší příprava, tím lepší celkový výsledek.

Více o přípravě před rekonstrukcí zde:)

 SDK Systeme                                                         

Využíváme tyto technologie: